Homeopathie

Heb je een kinderwens, ben je zwanger, wil je je voorbereiden op je bevalling of ben je net bevallen, dan kun je hier informatie vinden. Ook als je een miskraam hebt of hebt gehad kun je hier meer lezen over de toepassing van homeopathie.

Homeopathie is mogelijk als voorbereiding op een (volgende) zwangerschap, maar ook bijvoorbeeld een manier om een miskraam op gang te kunnen helpen.
Iedereen die meer wil lezen over het gebruik van homeopathische middelen tijdens een zwangerschap, bevalling en kraambed is natuurlijk van harte welkom om verder te lezen.

Veel vrouwen ervaren hun zwangerschap en de geboorte van een kind als een hoogtepunt in hun leven. Toch kunnen er zich in deze periode problemen voordoen die deze vreugde overschaduwen. Te denken valt bijvoorbeeld aan (extreme) misselijkheid, vermoeidheid, bekkenklachten, aambeien, spataderen, maagzuur, bloedarmoede, obstipatie, angst of zorgen voor de naderende bevalling, borstontsteking, spruw, reflux bij de baby, enz.
Als er geen sprake is van klachten, dan kan de vitaliteit worden verbeterd door homeopathische middelen en kunnen voeding- en leefstijladviezen worden gegeven.

Homeopathie is een veilige methode om klachten tijdens de zwangerschap te verhelpen. Het ondersteunt de vrouw in deze periode en is veilig voor (de baby) het ongeboren kind. De meeste vrouwen houden niet van reguliere medicatie tijdens de zwangerschap: homeopathie kent geen nadelige bijwerkingen, mits voorgeschreven door een gekwalificeerd homeopaat.

Geïnteresseerd hoe het dan verder gaat? Lees het hier: het eerste consult.
Wil je meer weten over de werking en/of geschiedenis van homeopathie? Klik dan hier.
Op deze pagina vind je informatie over vergoedingen en tarieven.
Op de pagina met ervaringsverhalen vind je diverse toepassingen en reacties van andere vrouwen.
En wil je meer weten over jouw privacy als je kiest voor homeopathie? Lees het hier.