Over de Bakermat

Verloskundige zorg in Zutphen: van harte welkom bij De Bakermat.


De Bakermat is de praktijk voor persoonlijke verloskundige zorgverlening.
Dit houdt in dat je gedurende de hele tijd wordt begeleid door één verloskundige:
van wens tot wieg!

Een solopraktijk: "dus maar één verloskundige, kan dat wel?”
Jazeker, lees hier verder hoe dat kan.

Wil je zwanger worden en heb je daar vragen over, dan ben je welkom voor een kinderwens-gesprek. Ben je zwanger dan ben je welkom om je aan te melden voor één op één begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. Ben je tijdens je zwangerschap onder controle bij een gynaecoloog? Dan ben je welkom voor persoonlijke zorg tijdens de kraambedperiode. En tenslotte ben je ook welkom voor een na-controle, zo’n zes weken na de geboorte van de baby.

 

De Bakermat staat open voor iedereen die (nu of later) zwanger wil worden, zwanger is, of net is bevallen. Bel of mail, òf vul het inschrijfformulier in. Begeleiding van de geboorte door de Bakermat is mogelijk als je in de regio woont. Dat betekent voor mensen wonend in of rond Zutphen, Warnsveld, Vierakker, Brummen, Oeken, Hall, Laag Soeren, Loenen, Eerbeek, Voorst, Empe, Eefde, Gorssel, Harfsen of Almen dat je welkom bent om je aan te melden.? Woon je ergens anders, en wil je toch graag verloskundige begeleiding van De Bakermat, neem dan in elk geval contact op. We kijken dan samen naar een passende oplossing.

Als bovenstaande je aanspreekt, of een element ervan, aarzel dan niet om contact op te nemen. Je bent van harte welkom met je vragen, ideeën, wensen, of je al zwanger bent of nog niet, of je in de buurt woont of verder weg, of je al ergens onder zorg bent of nog op zoek naar verloskundige zorg: ik heet je hartelijk welkom bij De Bakermat!


Karin Schreurs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat De Bakermat doet (missie):
Zorg en begeleiding bieden aan vrouwen met een kinderwens, zwangeren, barenden en kraamvrouwen met pasgeborenen, al dan niet samen met een partner.

 

Het uitgangspunt daarbij (visie):
Zorg op zo’n manier verlenen, dat recht wordt gedaan aan de verscheidenheid van cliënten en zij zichzelf kunnen zijn, op een bij hen passende manier. Maar ook recht doen aan wat past bij de zorgverlener: daarbij altijd in dialoog op zoek naar mogelijkheden.

 

Lees meer